Webinar Binnenlands Bestuur - Future of Finance & Continuous Monitoring

Graag nodigen wij u uit voor onze digitale infosessies voor gemeenten en provincies. Normaal gesproken nodigen wij u uit bij ons op kantoor, de huidige omstandigheden laten dit echter niet toe. In deze onzekere tijden houden we u daarom graag op de hoogte over ontwikkelingen op het gebied van Binnenlands Bestuur via onze maandelijkse digitale sessies. Elke maand staat een ander thema centraal, u kunt zich separaat inschrijven voor de individuele sessies. De sessies duren 1 uur en worden maandelijks georganiseerd op donderdag. Aan de sessies zijn geen kosten verbonden. Schrijf u nu hier in en reserveer alvast uw virtuele stoel!

De eerstvolgende sessie is op 4 maart 2021 om 15 uur. In deze sessie zullen we stilstaan bij de Future of Finance en Continious Monitoring. Bij de financiële functie van de toekomst worden werkzaamheden anders vormgegeven en zijn andere capaciteiten benodigd. Een van de manieren om hier invulling aan te geven is het toepassen van Continuous Monitoring.