Update ontwikkelingen btw en sport - compensatieregelingen voor gemeentes en amateursportorganisaties gepubliceerd

De regeling voor subsidiëring van gemeentelijke uitgaven sport en de subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties voor sportverenigingen en sportstichtingen (hierna: amateursportorganisaties) zijn afgelopen vrijdag gepubliceerd. De komst van deze regelingen was aangekondigd in de meicirculaire en houdt verband met de btw-last waarmee gemeenten en sportverenigingen en - stichtingen vanaf 2019 geconfronteerd worden, doordat de sportvrijstelling wordt gewijzigd.

Bijlagen

• Bijlage downloaden  Staatscourant - subsidiëring van gemeentelijke uitgaven sport .pdf
  • Bijlage downloaden  Staatscourant - subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties voor sportverenigingen en sportstichtingen.pdf