Nieuwsbericht

Actualiteit

Uitnodiging 10 juni 2020: Virtuele demo Data Transformation Platform (DTP)

 

Wij nodigen u graag uit voor een demo van de nieuwe ‘app-store’ van PwC, het Data Transformatie Platform (DTP). Via het DTP bieden wij u toegang tot de digitale toepassingen en tools om voor u relevante problemen op te lossen of business inzichten te genereren. Fiscaal, maar ook breder. Via deze link krijgt u alvast een indruk van een dergelijke tool.

Woensdag 10 juni 08:45 - 09:30

Woensdag 10 juni laten wij u van 8.45 - 9.30 niet alleen zien hoe het werkt, maar leggen we u ook uit hoe u hier, voor een periode van 3 weken, vrijblijvend gebruik van kunt maken.Tijdens de demo zullen we laten zien wat deze tools voor u kunnen betekenen, en hoe eenvoudig ze zijn toe te passen. Zo kunt u antwoord krijgen op de vraag wat de fiscale gevolgen van een detachering zijn, maar ook hoe u bijvoorbeeld door middel van een dashboard een beter inzicht krijgt in uw vastgoed-positie.

De mogelijkheden van het platform zelf ontdekken

Dat u vervolgens 3 weken gratis van het DTP gebruik kunt maken is uniek, reserveer vooral vast wat tijd in uw agenda, én voor de demo, én voor het ontdekken van het DTP. Overigens blijft toegang tot het platform daarna gratis, maar zal voor het gebruik van de meeste toepassingen een vergoeding worden gevraagd.

Aanmelden?

U kunt zich bij nora.el.ghazi@pwc.com aanmelden en dan krijgt u de inloggegevens voor deze bijeenkomst. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met einte.van.der.wal@pwc.com of uw reguliere contactpersoon.

 

Reacties

0 reactie(s). Plaats hieronder uw reactie.


Plaats een reactie

Om te kunnen reageren dient u ingelogd te zijn.