Webinar Binnenlands Bestuur - Tax Control Framework/Monitoring

Graag nodigen wij u uit voor onze digitale infosessies voor gemeenten en provincies. Normaal gesproken nodigen wij u uit bij ons op kantoor, de huidige omstandigheden laten dit echter niet toe. In deze onzekere tijden houden we u daarom graag op de hoogte over ontwikkelingen op het gebied van Binnenlands Bestuur via onze maandelijkse digitale sessies. Elke maand staat een ander thema centraal, u kunt zich separaat inschrijven voor de individuele sessies. De sessies duren 1 uur en worden maandelijks georganiseerd op donderdag. Aan de sessies zijn geen kosten verbonden. Schrijf u nu hier in en reserveer alvast uw virtuele stoel!

De eerstvolgende sessie is op 27 mei 2021 om 15 uur. Tijdens deze sessie staat centraal hoe een goed Tax Control Framework een bijdrage kan leveren aan de verplichte rechtmatigheidsverantwoording waarvoor het college van B&W vanaf 2021 verantwoordelijk is.