Covid-19, crises-ervaring PwC en fiscale maatregelen

De redactie van PwC Fiscaal Portaal Gemeenten begrijpt dat het Covid-19 virus een grote impact heeft op de gemeentelijke organisaties, en dat het alle hens aan dek is. Deze situatie roept nieuwe vragen op, al dan niet op fiscaal gebied. PwC heeft bij eerdere crises (o.a. de bankencrisis in 2008) partijen succesvol kunnen ondersteunen. Dit met bijvoorbeeld het in contact brengen met andere partijen, overleggen met de Belastingdienst, het inzichtelijk maken van kritieke punten in de dienstverlening e.d. De crisis van vandaag raakt ook gemeenten. In deze tijd kan PwC ook de gemeentelijke organisatie ondersteunen.

Eind vorige week zijn er door PwC twee webpagina’s gelanceerd in het kader van het Covid-19 virus die mogelijk voor u nuttig kunnen zijn. Het gaat om één algemene webpagina met maatregelen tegen de impact van het virus en één specifieke webpagina voor HR zaken.